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Institut für Food und One Health

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2010


Schneider, I., Kressel, G., Meyer, A., Krings, U., Berger, R. G., & Hahn, A. (2010). Lipid lowering effects of oyster mushroom (Pleurotus ostreatus) in humans. Journal of functional foods, 3(1), 17-24. https://doi.org/10.1016/j.jff.2010.11.004
Schuchardt, J. P., & Hahn, A. (2010). Die Bedeutung von Eisen, Zink und Selen in der Ernährung des Menschen. Ernährungs-Umschau, 57(10), 538-549.
Schuchardt, J. P., Neubronner, J., von Schacky, C., & Hahn, A. (2010). Enhanced EPA/DHA incorporation in erythrocyte membranes in response to long-term omega-3 fatty acid supplementation from triacylglycerides vs. ethyl-esters. Abstract von 9th Congress of the International Society for the Study of Fatty Acids & Lipids, Maastricht, Niederlande.
Schuchardt, J. P., Huss, M., Stauss-Grabo, M., & Hahn, A. (2010). Significance of long-chain polyunsaturated fatty acids (PUFAs) for the development and behaviour of children. European journal of pediatrics, 169(2), 149-164. https://doi.org/10.1007/s00431-009-1035-8
Ströhle, A., & Hahn, A. . (2010). Auf der Suche nach dem evidenzbasierten Gral - Ernährungswissenschaftliche Aussagen im Zeitalter der evidenzbasierten Medizin. Aktuelle Ernährungsmedizin, 35(6), 316-328. https://doi.org/10.1055/s-0030-1265927
Ströhle, A., Zänker, K., & Hahn, A. . (2010). Ernährung in der Onkologie – die Bedeutung von Mikronährstoffen. Deutsche Zeitschrift für Onkologie, 42(4), 157-167. https://doi.org/10.1055/s-0030-1257556
Ströhle, A., & Schneiders, T. (2010). Ernährungsmedizinsiche Aspekte der Arthrosetherapie. In J. Jerosch, & H. Heisel (Hrsg.), Management der Arthrose. Innovative Therapiekonzepte (S. 41-57). Deutscher Ärzte-Verlag.
Ströhle, A., Hahn, A., & Sebastian, A. (2010). Estimation of the diet-dependent net acid load in 229 worldwide historically studied hunter-gatherer societies. American Journal of Clinical Nutrition, 91(2), 406-412. https://doi.org/10.3945/ajcn.2009.28637
Ströhle, A., Hahn, A., & Sebastian, A. (2010). Latitude, local ecology, and hunter-gatherer dietary acid load: implications from evolutionary ecology. American Journal of Clinical Nutrition, 92(4), 940-945. https://doi.org/10.3945/ajcn.2010.29815
Ströhle, A., & Döring, F. (2010). Molecularization in Nutritional Science: A view from Philosophy of Science. Molecular Nutrition and Food Research, 54(10), 1385-1404. https://doi.org/10.1002/mnfr.201000078