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Institut für Food und One Health

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2010


Ströhle, A., Zänker, K., & Hahn, A. . (2010). Nutrition in oncology: the case of micronutrients (Review). Oncology reports, 24(4), 815-828. https://doi.org/10.3892/or.2010.815
Ströhle, A., Hahn, A., & Sebastian, A. (2010). Reply to S Berkemeyer. The American Journal of Clinical Nutrition, 91(5), 1410. https://doi.org/10.3945/ajcn.2010.29414
Ströhle, A. (2010). Sub specie evolutionis - Eine Studie zur Evolutionären Ernährungswissenschaft. Shaker Verlag.
Wegner, K., Graf, A. M., Schneider, I., Detmering, W., Zern, N., & Ellrott, T. . (2010). Aktuelle Aspekte der Kartoffelforschung Teil 1: Für Übergewicht und Diabetes relevante Aspekte. Ernährungs-Umschau, 57(4), 184-189.
Wiese, S., Esatbeyoglu, T., Winterhalter, P., & Kulling, S. E. (2010). Safety Assessment of Botanicals and Botanical Preparations Used as Ingredients in Food Supplements: Testing an European Food Safety Authority-Tiered Approach Effect of Different Catechins on the Growth of HT-29 Cells. https://doi.org/10.1002/9783527634705.ch4
Winterhalter, P., Esatbeyoglu, T., & Wilkens, A. (2010). Preparative isolation of bioactive constituents from berries. In Flavor and Health Benefits of Small Fruits
Winters, J., & Hahn, A. (2010). Auf das innere Gleichgewicht achten! - eine Bewertung des Homöostase-Modells des Europarats zur Abgrenzung zwischen Arznei- und Lebensmitteln. Zeitschrift für das gesamte Lebensmittelrecht, 37(1), 23-38.

2009


Franke, K., Strijowski, U., Fleck, G., & Pudel, F. (2009). Influence of chemical refining process and oil type on bound 3-chloro-1,2-propanediol contents in palm oil and rapeseed oil. LWT - Food Science and Technology, 42(10), 1751-1754. https://doi.org/10.1016/j.lwt.2009.05.021
Franke, K., Strijowski, U., & Reimerdes, E. H. (2009). Kinetics of acrylamide formation in potato powder. Journal of Food Engineering, 90(1), 135-140. https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2008.06.015
Franke, K., & Heinzelmann, K. (2009). Modification of milk powder for chocolate application - Novel process for increasing milk powder density and free fat content. Agro Food Industry hi tech, 20(May/June), 8,10.