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Institut für Food und One Health

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2011


Ströhle, A., Wolters, M., & Hahn, A. . (2011). Micronutrients at the interface between inflammation and infection ascorbic Acid and calciferol. Part 1: General overview with a focus on ascorbic Acid. Inflammation & Allergy - Drug Targets, 10(1), 54-63. https://doi.org/10.2174/187152811794352105
Ströhle, A., Wolters, M., & Hahn, A. . (2011). Micronutrients at the interface between inflammation and infection ascorbic Acid and calciferol. Part 2: Calciferol and the significance of nutrient supplements. Inflammation & Allergy - Drug Targets, 10(1), 64-74. https://doi.org/10.2174/187152811794352097
Ströhle, A., Zänker, K., & Hahn, A. . (2011). Mikronährstoffe bei onkologischen Patienten. Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 151(17), 2070-2079.
Ströhle, A. (2011). Vitamin-D-Bedarfsdeckung durch Sonnenlicht. Medizinische Monatsschrift fur Pharmazeuten, 34(10), 388-389.
Ströhle, A. (2011). Vitamin D – ein „archaischer“ Steroidabkömmling im Blickfeld der aktuellen Ernährungsforschung. Naturwissenschaftliche Rundschau, 64, 173-180.
Ströhle, A. (2011). Vitamin D im Blickfeld der Prävention. Ernährung im Fokus, 11(6), 242-253.
Ternes, W., Drotleff, A. M., Bohnsack, C., Schneider, I., & Hahn, A. (2011). Tocotrienol extracts from barley by-products: unique health benefits of the better Vitamin E. In H. Podbielska, & T. Trziszka (Hrsg.), Biomedical Engineering Acta. Nutraceutics, biomedical remedies and physiotherapeutic methods for prevention of civilization-related diseases, Band 4 (Band 4, S. 43-51). Indygo Zahir Media.
Tirpanalan, Ö., Zunabovic, M., Domig, K. J., & Kneifel, W. (2011). Mini review: Antimicrobial strategies in the production of fresh-cut lettuce products. In A. Méndez-Vilas (Hrsg.), Science against microbial pathogens: Communicating current research and technological advances (S. 176-188). Formatex Research Center.
Willers, J., Kressel, G., & Hahn, A. . (2011). Formuladiäten als Mahlzeitenersatz. Adipositas Spektrum, 7(5), 10-15.

2010


Buxmann, W., Franke, K., & Bindrich, U. (2010). Eigelb mit höherer Emulgieraktivität. Lebensmitteltechnik (Print), 42(1-2), 27-28.