Publications

Institute of Food and One Health

Our publications

Showing results 461 - 470 out of 1072

2014


Tirpanalan, Ö., Reisinger, M., Huber, F., Kneifel, W., & Novalin, S. (2014). Wheat bran biorefinery: An investigation on the starch derived glucose extraction accompanied by pre- and post-treatment steps. Bioresource technology, 163, 295-299. https://doi.org/10.1016/j.biortech.2014.04.058
Willers, J., Ströhle, A., Behrendt, I., Hadji, P., & Hahn, A. . (2014). Mikronährstoffe in den verschiedenen Lebensphasen der Frau (Teil 5) Adoleszenz und frühes Erwachsenenalter. Gyne, 35(9), 4-21.
Witte, A. V., Kerti, L., Hermannstädter, H. M., Fiebach, J. B., Schreiber, S. J., Schuchardt, J. P., Hahn, A., & Flöel, A. (2014). Long-chain omega-3 fatty acids improve brain function and structure in older adults. Cerebral Cortex, 24(11), 3059-3068. https://doi.org/10.1093/cercor/bht163
Witte, A. V., Köbe, T., Kerti, L., Graunke, A., Schuchardt, J. P., Hahn, A., Tesky, V. A., Pantel, J., & Flöel, A. (2014). Serum leptin is associated with microstructure of the hippocampus in mild cognitive impairment. Abstract from Alzheimer's Association International Conference, Kopenhagen , Denmark.

2013


Delgado, A., Heinz, V., Xie, Q., Franke, K., Groß, F., Hupfer, S., & Nagel, M. (2013). Automatisiertes Minimal Processing in der roboterbasierten Feinzerlegung von Schweinefleisch (Schinken). Fleischwirtschaft, 93(6), 99-103.
Ernst, I. M. A., Palani, K., Esatbeyoglu, T., Schwarz, K., & Rimbach, G. (2013). Synthesis and Nrf2-inducing activity of the isothiocyanates iberverin, iberin and cheirolin. Pharmacological research. https://doi.org/10.1016/j.phrs.2013.01.011
Esatbeyoglu, T. (2013). Gelbwurz (Curcuma longa) - Gewürz, Farbstoff oder Antioxidans? In Vorträge zur Hochschultagung 2013 „Zukunft der Milchwirtschaft in S.-H.“ der Agrar- und Ernährungswissenschaftlichen Fakultät der Christian-Albrechts-Universität zu Kiel (pp. 141-146)
Esatbeyoglu, T., Wray, V., & Winterhalter, P. (2013). Identification of two novel prodelphinidin A-type dimers from roasted hazelnut skins (Corylus avellana L.). Journal of Agricultural and Food Chemistry. https://doi.org/10.1021/jf404549w
Hagenmeyer, M., & Hahn, A. (2013). Die geheimen „Claims“ der EFSA. Wissenschaftliche Bewertungen eröffnen ungeahnte Werbemöglichkeiten für Lebensmittel. Zeitschrift für Stoffrecht (StoffR), 10(1), 2-18.
Hagenmeyer, M., & Hahn, A. (2013). EFSA´s „Secret“ Health Claims. European Food and Feed Law Review, 8(1), 10-24.