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Institut für Food und One Health

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2017


Greupner, T., Schneider, I., & Hahn, A. (2017). Calcium Bioavailability from Mineral Waters with different Mineralization in Comparison to Milk and a Supplement. Journal of the American College of Nutrition, 36(5), 386-390. https://doi.org/10.1080/07315724.2017.1299651
Groß, F., Procelewska, J., Bindrich, U., Benning, R., Franke, K., Heinz, V., & Delgado, A. (2017). Optisches Diagnosesystem und fuzzy-basierte Processführungam Beispiel der Teigwarentrocknung. Cereal Technology, 71(2), 96-104.
Hahn, A., & Hagenmeyer, M. (2017). Armageddon: Neuer Rechtsrahmen für Lebensmittel für besondere medizinische Zwecke - Hintergründe und Konsequenzen für ergänzende bilanzierte Diäten. Zeitschrift für das gesamte Lebensmittelrecht, 44(2), 176-208.
Hahn, A., & Schuchardt, J. P. (2017). "Auf das Salz kommt es an" – zur Bedeutung der Mineralstoffverbindung für die Bioverfügbarkeit. Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 3, 35-39.
Hahn, A., & Ströhle, A. (2017). Calciumgaben bei Osteoporose - mehr Schaden als Nutzen? Naturheilkunde Journal, 30-34.
Köbe, T., Witte, A. V., Schnelle, A., Tesky, V. A., Pantel, J., Schuchardt, J.-P., Hahn, A., Bohlken, J., Grittner, U., & Flöel, A. (2017). Impact of Resveratrol on Glucose Control, Hippocampal Structure and Connectivity, and Memory Performance in Patients with Mild Cognitive Impairment. Frontiers in neuroscience, 11(MAR), 105. Artikel 105. https://doi.org/10.3389/fnins.2017.00105
Kressel, G., Willers, J., Kohrs, H., Zimmermann, A., Klement, S., Dienel, A., & Hahn, A. (2017). Effects of Opuntia ficus-indica flower extract WS 1261 on mental and psychic function in subsyndromal fatigue - a pilot study. International Journal of Phytomedicine, 8(4), 558-566. https://doi.org/10.5138/09750185.1909
Kutzner, L., Ostermann, A. I., Konrad, T., Riegel, D., Hellhake, S., Schuchardt, J. P., & Schebb, N. H. (2017). Lipid Class Specific Quantitative Analysis of n-3 Polyunsaturated Fatty Acids in Food Supplements. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 65(1), 139-147. https://doi.org/10.1021/acs.jafc.6b03745
Minović, I., Eisenga, M. F., Riphagen, I. J., Van Den Berg, E., Kootstra-Ros, J., Frenay, A.-RS., Van Goor, H., Rimbach, G., Esatbeyoglu, T., Levy, A. P., Ajm Gaillard, C., Geleijnse, J. M., Eggersdorfer, M. L., Navis, G. J., Kema, I. P., & Bakker, S. J. L. (2017). Circulating haptoglobin and metabolic syndrome in renal transplant recipients. Scientific Reports, 7(1), 6501. Artikel 14264. https://doi.org/10.1038/s41598-017-14302-2, https://doi.org/10.1038/s41598-018-24791-4
Pilz, S., Hahn, A., Schön, C., Wilhelm, M., & Obeid, R. (2017). Effect of two different multimicronutrient supplements on vitamin D status in women of childbearing age: a randomized trial. NUTRIENTS, 9(1), Artikel 30. https://doi.org/10.3390/nu9010030