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Institute of Food and One Health

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1999


Franke, K. (1999). Modelling and simulation in confectionery research. Paper presented at Third International Symposium on Confectionery Sciences, State College, Pennsylvania, United States.
Franke, K., & Heinzelmann, K. (1999). Using freezing and drying techniques of emulsions for the microencapsulation of fish oil to improve oxidation stability. Colloids and Surfaces B: Biointerfaces, 12, 223-229. https://doi.org/10.1016/s0927-7765(98)00077-0
Franke, K. (1999). Vom Wachsen der Kristalle - Wie erhält man einen qualitätsgerechten Schokoladenüberzug. Paper presented at Fettreif-Symposium, Solingen, Germany.
Hahn, A. (1999). Das Für und Wider der Hayschen Trennkost. Gesundes Leben Fachzeitschrift für Naturheilkunde, 76(3), 19.
Hahn, A. (1999). Ernährung und Medikamente. In H. K. Biesalski, P. Fürst, H. Kasper, R. Kluthe, W. Pölert, C. Puchstein, & H. B. Stähelin (Eds.), Ernährungsmedizin (2. Auflage ed., pp. 657-667). Thieme.
Hahn, A., Wolters, M., & Hanke, G. (1999). Nahrungsergänzungsmittel – Möglichkeiten und Grenzen. Deutsche Apotheker Zeitung (DAZ), 139(25), 2470-2482.
Hahn, A. (1999). Sekundäre Pflanzenstoffe – zwischen Nahrung und Arznei. Ernährungs-Umschau, 46, 128-133.
Hahn, A., & Wolters, M. (1999). Supplemente als Ernährung der Zukunft? Naturarzt, 139(1), 7-10.
Hahn, A., & Wolters, M. . (1999). Vegetarische Ernährung – kritisch gesehen. In E. A. Baden (Ed.), Vegetarisch leben – Müssen wir unsere Eßgewohnheiten ändern? (pp. 20-54). Herrenalber Forum.
Kießling, M., & Franke, K. (1999). Einfluß des Gefriervorgangs auf die Eigenschaften von Eiprodukten. Lebensmittel- und Verpackungstechnik, 44(217-221).