Our publications
Showing results 811 - 820 out of 1072
2005
Waldmann, A., Koschizke, J. W., Leitzmann, C., & Hahn, A. (2005). Dietary intakes and blood concentrations of antioxidant vitamins in German vegans. International Journal for Vitamin and Nutrition Research, 75(1), 28-36. https://doi.org/10.1024/0300-9831.75.1.28
Waldmann, A., Hahn, A., & Leitzmann, C. . (2005). Eisenversorgung bei vegetarischen Kostformen. Die Ernährung, 29(7/8), 295-301.
Waldmann, A., Koschizke, J. W., Leitzmann, C., & Hahn, A. (2005). German vegan study: Diet, life-style factors, and cardiovascular risk profile. Annals of Nutrition and Metabolism, 49(6), 366-372. https://doi.org/10.1159/000088888
Waldmann, A., Koschizke, J. W., Leitzmann, C., & Hahn, A. (2005). Reliabilität von Selbstangaben zu Gewicht und Größe im Rahmen einer Querschnittsuntersuchung mit deutschen Veganern. Proceedings of the German Nutrition Society, 7, 37.
Werlein, H. D., Kütemeyer, C., Schatton, G., Hubbermann, E. M., & Schwarz, K. (2005). Influence of elderberry and blackcurrant concentrates on the growth of microorganisms. FOOD CONTROL, 16(8 SPEC. ISS.), 729-733. https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2004.06.011
Winters, J., & Hahn, A. (2005). Nahrungsergänzungsmittel und ergänzende bilanzierte Diäten – Möglichkeiten und Grenzen – Teil 1: Nahrungsergänzungsmittel. Zeitschrift für Orthomolekulare Medizin (OM) (druck), 13(3), 314-332.
Winters, J., & Hahn, A. (2005). Nahrungsergänzungsmittel und ergänzende bilanzierte Diäten – Teil 2: Die Neuordnung des Lebensmittelrechts – Bedeutung für Nahrungsergänzungsmittel und ergänzende bilanzierte Diäten. Zeitschrift für Orthomolekulare Medizin (OM) (druck), 13(4), 424-433.
Wolters, M., Hickstein, M., Flintermann, A., Hermann, S., Tewes, U., & Hahn, A. (2005). Auswirkungen einer Vitaminsupplementierung auf die kognitive Leistungsfähigkeit von Seniorinnen. Proceedings of the German Nutrition Society, 7, 52-53.
Wolters, M., Hickstein, M., Flintermann, A., Tewes, U., & Hahn, A. (2005). Cognitive performance in relation to vitamin status in healthy elderly German women – the effect of 6-month multivitamin supplementation. Preventive medicine, 41(1), 253-259. https://doi.org/10.1016/j.ypmed.2004.11.007
Wolters, M., Hermann, S., & Hahn, A. (2005). Effect of multivitamin supplementation on the homocysteine and methylmalonic acid blood concentrations of women over the age of 60 years. European journal of nutrition, 44(3), 183-192. https://doi.org/10.1007/s00394-004-0510-2