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Institute of Food and One Health

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2019


Schumann, K., Hahn, A., & Hagenmeyer, M. (2019). Undeklarierte Allergenspuren – Rückruf nach § 19 BasisV oder nicht? Zeitschrift für das gesamte Lebensmittelrecht, 46(3), 373-390.
Ströhle, A., & Hahn, A. . (2019). Die Paläodiät – zurück in die Zukunft!? Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 2019(2), 16-20. https://www.rosenfluh.ch/media/ernaehrungsmedizin/2019/02/Die-Palaeodiaet-zurueck-in-die-Zukunft.pdf
Ströhle, A., Richter, M., González-Gross, M., Neuhäuser-Berthold, M., Wagner, K. H., Leschik-Bonnet, E., & Egert, S. (2019). The Revised D-A-CH-Reference Values for the Intake of Vitamin B12 : Prevention of Deficiency and Beyond. Molecular Nutrition and Food Research, 63(6), Article 1801178. https://doi.org/10.1002/mnfr.201801178, https://doi.org/10.15488/10420
Ströhle, A., & Hahn, A. . (2019). Vegetarische Ernährung als Herz-Kreislauf-Schutz? Fakten und Fiktionen. Schweizer Zeitschrift für Ernährungsmedizin, 5, 6-10. https://www.rosenfluh.ch/media/ernaehrungsmedizin/2019/05/Vegetarische-Ernaehrung-als-Herz-Keislauf-Schutz.pdf
Wasserfurth, P., Schneider, I., Ströhle, A., Nebl, J., Bitterlich, N., & Hahn, A. (2019). Effects of mineral waters on acid–base status in healthy adults: Results of a randomized trial. Food & nutrition research, 63, Article 3515. Advance online publication. https://doi.org/10.29219/fnr.v63.3515
Yepes-Calderón, M., Sotomayor, C. G., Gomes-Neto, A. W., Gans, R. O. B., Berger, S. P., Rimbach, G., Esatbeyoglu, T., Rodrigo, R., Geleijnse , J. M., Navis, G. J., & Bakker, S. J. L. (2019). Plasma malondialdehyde and risk of new-onset diabetes after transplantation in renal transplant recipients: A prospective cohort study. Journal of Clinical Medicine, 8(4), Article 453. https://doi.org/10.3390/jcm8040453, https://doi.org/10.15488/10958

2018


Empl, M. T., Cai, H., Wang, S., Junginger, J. ., Kostka, T., Hewicker-Trautwein, M., Brown, K., Gescher, A. J., & Steinberg, P. (2018). Effects of a Grapevine Shoot Extract Containing Resveratrol and Resveratrol Oligomers on Intestinal Adenoma Development in Mice: In Vitro and In Vivo Studies. Molecular nutrition & food research, 62(2), Article 1700450. https://doi.org/10.1002/mnfr.201700450
Franke, K. (2018). Effect of crystal network structures on functionality of fat-based barrier layers and opportunities for their control. In GDL Kongress Lebensmitteltechnologie Gesellschaft deutscher Lebensmitteltechnologen e.V..